De Club | De Rally's | De Kalender der belangrijke Gebeurtenissen | De fotogallerijen | De films | De Advertenties |

Historiek

Onze club werd opgericht in juni 1994 naar een idee van onze voorzitter Daniel Walckiers.
The Vespa Club BRUSSELS bevind zich in de regio Brussel en is lid van de I.F.V. (Internationale Federatie van Vespa clubs) en van de Vespa Club van België.
Wij hebben nationale en internationale contacten met andere clubs waarvan er verscheidene deelnemen aan onze rally's.

Leden van onze club zijn van alle leeftijden en bezitten natuurlijk een Vespa. Wij proberen minstens eens in de maand een uitstap te organiseren.

Onze club organniseert twee reisen per jaar naar het buitenland. Een in pasen en een in de maand juni (Worlds days) elke jaar in en andere land.
Dit is een organisatie en byéénkoust van de Vespa clubs van héél Europa.

Samenkomst van onze clubleden is op elke eerste Vrijdag van de maand om 20.30 uur.

Adres :
Plankenstraat 53
1701 Itterbeek
GSM 0477/92 68 62

verband met hun hobby "Vespa" van gedachten te wisselen.

De deelname aan deze bijeenkomsten moet regelmatig gebeuren om een goede communicatie te hebben tussen de leden.